Referenser

 

Referenser:

"Eva-Karins förmåga till samarbete och kreativa lösningar samt känsla för uppdraget, bidrog till ett lyckat resultat både för kommunen och medborgarna"

 

Andreas Gylling Utvecklings- och planeringsenheten Kramfors Kommun

"Samarbetet med Eva-Karin Dekor har varit lätt och konstruktivt, med en bra och tydlig kommunikation"

 

Bettan Edberg Kulturstrateg Örnsköldsviks Kommun

"Eva-Karin har varit en stor tillgång för Junibacken. i hennes arbetsuppgifter ingick kontakter med upphovsmän och scenografer, underhåll och skötsel av utställningsmiljöerna, attributmakeri/dekormåleri i befintliga utställningar och nyproduktioner, mycket uppskattad av både besökare och sina medarbetare"

 

Driftchef Anders Edblad

"Eva-Karin har en förmåga att fånga saga och leklust i sina verk. Hennes bidrag till våra miljöer är välgjorda, av hög kvalitet och framtagna under en effektivitet som inte ger avkall på resultatet. Eva-Karin är lyhörd för våra önskemål och tolkar dem på ett kreativt och lekfullt sätt"

 

Lina Dahlbom Verksamhetschef Technichus Härnösand

"Eva-Karin arbetar noggrant och har med framgång tolkat evenemangsarkitektens ideer och visualiserat dem i våra evenemang. Med sitt engagemang och intresse för verksamheten har hon haft positiv inverkan på alla i sin omgivning och verksamheten som helhet".

VD Robert Stopp Evenemangsbyrån AB Täby

"Eva-Karin och jag jobbade tillsammans första gången 2013. Som scenograf för musikaluppsättningen av Blodsbröder på Teater Västernorrland behövde jag en skicklig dekormålare som kunde få ett plywoodbygge att se ut som en sprucken, nedbruten och rostig industrilokal. Samarbetet flöt lätt och när Eva-Karin var färdig såg den mer verklig ut än den gamla industriruinen i Nyhamn, som vi använde som referensbygnad. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och jag letar ständigt efter tillfällen att plocka in henne i mina uppdrag".

 

Lotta Nilsson Scenograf/Kostymdesigner Stockholm